miércoles, 9 de mayo de 2007

Reflexions sobre el tema 5 i 6


Després de llegir aquests capítols m'he adonat de que coneixent els programes bàsics de l'ordinador com per exemple Word, OpenOffice, Paint... es pot crear una gran quantitat d'activitats i amb una qualitat bona.
A més a més aquests programes es presenten de forma molt senzilla cap als nens i disposen de poques eines de treball. Els nens també poden manejar-los ells directament per a crear els seus propis dibuixos...
Tots aquests programes poden ser uns bons programes si els utilitzem amb unes finalitats didàctiques adequades i coherents.
Una idea molt important a destacar és que utilitzar tot açò no significa que deixem de costat altres materials com la pissarra, llibres... ja que ha d'estar tot integrat i relacionat. És a dir ha de ser un complement.
Ressaltar que els mestres necessitem tindre coneixement de molts programes per a planificar activitats diverses i atractives per als nens com per exemple Paint Shop Pro, Audacity...També necessitem conèixer recursos per a que ens ajuden a orientar-nos en el treball escolar i sería convenient que sempre que puguem ens intercanviem activitats,projectes... amb altres companys.
En el tema 6 he pogut observar i conèixer (per fi) com es porta a terme un projecte pas per pas ja que hem feia falta perquè en la carrera ens han parlat molt de la teoria però no se'ns a mostrat com es fa realment un projecte com aquests.
Per tant, us recomane llegir aquest llibre ja que és un recurs molt interessant per a conèixer diferents projectes i programes que podem utilitzar en l'aula.

No hay comentarios: